Mød Jane

Hvis du vil vide mere om mig...

Min erfaringsmæssige baggrund

Jeg har siden 2007 arbejdet med at udvikle mennesker i erhvervslivet Både ledere og medarbejdere 

Min seneste ansættelse var som Senior HR Business Partner for topledelsen og Group funktionerne samt Air & Sea DK i DSV, hvor jeg var i 15 år.  I en virksomhed i konstant forandring og vækst via opkøb, stillede det store krav de ledere, der skulle drive forandringerne og inspirere og udvikle medarbejderne i organisationen samtidig. Det har været et perfekt parløb, hvor jeg lavede jeg ledelsesudvikling og ledersparring, teamudvikling og -coaching og gennemførte forandrings- og udviklingsprojekter, samt sikrede det rette fit af at de rette profiler når vi taler om rekruttering. 

 

Før var jeg 7 år i et rekrutteringshus, først konsulent og siden leder, hvor vi opbyggede af afdeling fra bunden frem til at blive en af de bedst indtjenende i koncernen. 

Passion for mennesker & for udvikling

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og vores indbyrdes relationer og hvordan vi påvirker hinanden, når vi samarbejder.

Mine toptalenter er 

  • Indlevende 
  • Optimistisk 
  • Holistisk 
  • Udviklende 
  • Målrettet  
  • Problemløser

Med en baggrund som cand.mag. i Interkulturelle Forhold, suppleret med HR uddannelse, NLP Master Practitioner, Silva-metoden, Coaching og Teamcoaching interesserer jeg mig for, hvordan vi udvikler os som mennesker gennem livet og hvordan vi gennem øget selvopmærksomhed kan skabe endnu bedre resultater sammen med andre.

 

BEDRE & BEDRE

Alt det bedste

JANE

Vision in short

“To lift people up to their potential and higher self”.

 

Min vision for mit liv er at frigøre, og udleve, mit potentiale ved at omfavne og integrere mine skyggesider og støtte andre i at turde gøre det samme. Det er rejsen mod at blive hele mennesker – Rejsen hjem til os selv.

Lad os vokse sammen

Crescere betyder “at vokse”. Vi vokser hele livet som mennesker, både som individer, men også i kraft af de relationer, vi indgår i. Jeg er optaget af potentialet og støtter mennesker i at folde det ud gennem øget selvindsigt.

                                                              Jane Kristensen

Certificeringer:

People Test Systems PTP & PTL, PTT

Saville Testsystemer

EQ-i – Emotionel Intelligens

DiSC – Thomas Int.

Master Management

Og privat, der finder du mig steder som disse:

Ture i det fri

Om det er en vandretur, en cykeltur på MTB eller bare det at opholde sig i det fri? Smuk natur, og især solop-og nedgange, fylder mig op, og i kombination med dette, yoga og meditation.  Ud over dette… så er jeg et stort familiemenneske og elsker Bornholm.

Skabskeramiker af lyst

Når der er tid til overs til at slappe af, hygger jeg mig med at dreje ler. For nylig har jeg også kastet mig ud i at lære om støbeler og lært at lave gipsforme. Et skridt videre vil være at lære at lave egne glasurer. Ren balsam for sjælen og dejligt at lade kreativiteten udfolde sig.